CEL MAI NEPLĂCUT SIMPTOM ÎN CĂLĂTORII...

Când ne pregătim pentru o călătorie, ne gândim la garderoba, produsele cosmetice și gadgeturile până la cel mai mic detaliu, dar adesea nu acordăm suficientă atenție trusei de prim ajutor. Uneori, absența unei singure pastile necesare pune în pericol experiența întregii călătorii.

O durere de cap, o răceală – toate acestea cu siguranță pot strica parțial o vacanță, dar diareea or intoxicarea o pot strica complet și difinitiv.

Când călătorim, ne facem planuri pentru fiecare zi, de la zori până la amurg, și cât de trist este când diareea le împiedică să devină realitate. Chiar și câteva ore se vor pierde în călătorie…

Cum să alegi remediul potrivit pentru diaree?

În primul rând, trebuie să înțelegeți că vom trata diareea.

Primul lucru pe care se bazează toate ghidurile în tratament este eliminarea sau prevenirea DESHIDRATĂRII, așa că în trusa de prim ajutor trebuie să existe un remediu de rehidratare.

În timpul diareei, virușii, bacteriile și toxinele irită mucoasa intestinală, ducând la creșterea secreției (pierderii) de apă. Scaunul devine lichid, există riscul de deshidratare din cauza pierderii electroliților.

Administrarea electroliților contribuie la restabilirea echilibrului hidrolitic. Electroliții, împreună cu glucoza, pătrund în celulele intestinale prin membranele celulare și procesul de absorbție a apei de către organism este normalizat. Procesul de deshidratare se oprește.

De asemenea, este necesară restabilirea funcției de barieră a intestinului, protejarea acestuia de efectele patogene și eliminarea agenților patogeni ai diareei. Administrarea de enterosorbenti precum diosmectita reduce intoxicația, protejează peretele intestinal și accelerează recuperarea.

Pentru a nu lua cu tine doua produse la drum, în deosebi dacă călătorești cu puține bagaje, este suficient sa iei un singur produs modern și unic in Moldova – D-ORS

D-ORS – are un dublu efect, deoarece conține atât diosmectită, cât și electroliți.

Studiile au arătat că aportul simultan de electroliți și diosmectită accelerează recuperarea și reduce perioada diareei cu 43%.

Un plic de D-ORS cântărește 5 grame și 6-12 plicuri în călătorie vor fi suficiente pentru a rezolva problema

Mai multe despre D-ORS apasați aici

Pentru a consulta instrucțiuni pentru utilizarea, apasați aici


Și fie ca călătoria să-ți aducă numai plăcere!