MENU

inovație în tratamentul diareei

D-ORS

Апагард Премио
Diareea – modificarea consistenței scaunului (neformat sau fluid) și creșterea frecvenței eliminării conţinutului intestinal (mai mult de 3 pe zi).

Scara Bristol de apreciere a scaunului

Constipație severă
Cacareze: bobițe tari, separate de fecale, greu de eliminat.
Constipație moderată

Forma de cârnați plin de cocoloașe
Scaun normal
Forma de cârnați ce prezintă crăpături la suprafață
Scaun normal
Forma de cârnați, fecale netede și moi
Tendința la diaree
Bucați mici, numeroase, cu margini neregulate
Diaree moderată
Bucăți moi, mici, cu margini netede
Fecale lichide, fără particule
Diaree severă
Tipul 1
Tipul 3
Tipul 2
Tipul 4
Tipul 6
Tipul 5
Tipul 7
Metodă:
Un studiu dublu orb, randomizat, al eficienței diosmectitei în asociere cu săruri de rehidratare orală în episoadele diareice la copiii sub 3 ani. Numărul de pacienți N = 302, copii cu vârsta cuprinsă între 1-36 luni. Pacienții au fost selectați aleatoriu în două grupuri: cu diosmectită și placebo, fiecare în combinație cu electroliți.

Regim de administrare a diosmectitei:
6 g / zi (pentru copii 1–12 luni) și 12 g / zi (pentru copii 13–36 luni), curs de cel puțin 3 zile, până la recuperarea completă.

Rezultat:
O modificare a consistenței conţinutului intestinal (format) pe parcursul a 72 de ore în grupul diosmectită + electroliți în comparație cu grupul placebo + electroliți cu 50%.
Studii clinice
Studiul eficienţei adminstrării diosmectitei în combinaţie cu săruri de rehidratare orală cu scopul de a reduce volumul scaunelor (Malasya Study)
Metodă:
Un studiu dublu orb, randomizat, al eficienței diosmectitei în asociere cu săruri de rehidratare orală în episoadele diareice la copiii sub 3 ani. Numărul de pacienți N = 300, copii 1-36 luni. Pacienții au fost selectați aleatoriu în două grupuri: cu diosmectită și placebo, fiecare în combinație cu electroliți.

Regim de administrare a diosmectitei:
6 g / zi (pentru copii între 1-12 luni) și 12 g / zi (pentru copii 13-36 luni), curs de cel puțin 3 zile, până la recuperarea completă.

Rezultat:
O reducere a duratei episoadelor diareice în grupul diosmectită + electrolit în comparație cu grupul placebo + electrolit cu 43%.
Studiul eficienței administrării diosmectitei în combinaţie cu săruri de rehidratare orală cu scopul de a reduce durata episoadelor diareice (PERU Study)
Versiunea completă a studiului poate fi găsită accesând linkul:

Christophe Dupont, Jimmy Lee Kok Foo, Philippe Garnier, Nicholas Moore, Hèlène Mathiex-Fortunet, Eduardo Salazar-Lindo, Peru and Malaysia Diosmectite Study Groups. Oral Diosmectite Reduces Stool Output and Diarrhea Duration in Children With Acute Watery Diarrhea // Clinical Gastroenteroly and Hepatology. 2009 Apr;7(4):456-62.
doi: 10.1016/j.cgh.2008.12.007. Epub 2008 Dec 13.

Linkul pentru studiu
Pass the quiz and find out the best variant for your vacation.
Fill out the form and we will contact you soon.
What kind of vacation do you prefer?
How long are you going to be on vacation?
What is your budget per person?
500
5000
How many people plan a trip?
+
Additional comments

Este pe gustul tuturor!

Ді-ОРС
Aveți întrebări?
Close
Aveți întrebări? Contactati-ne.
Noi vă informăm despre D-ORS
WhatsApp
Viber
Mail
Phone
Mulțumim că ne-ai contactat!
Website-ul d-ors.md utilizează cookie-uri pentru confortul utilizării. Daca rămâneți pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica de confidențialitate.
Sunt de acord, nu arata mai mult
Close