MENU

inovaţie
în tratamentul diareei

D-ORS

Апагард Премио

Despre diaree

Pe parcursul vieţii cu toţii ne-am confruntat cel puţin cu un episod diareic. Diareea poate apărea atât la copii, cât și la adulți dintr-o varietate de motive.


Cele mai frecvente cauze ale diareei

Toxinele

Viruşii

Bacteriile
Dezechilibrul microflorei intestinale
Ce se întâmplă în organism în timpul episoadelor diareice?

În primul rând, se produce deshidratarea - pierderea de lichid și a ionilor necesari de Na +, K +,
Mg 2+). De la primele simptome diareei, este necesar să se înceapă suplinirea microelementelor vitale pentru a evita scăderea tensiunii arteriale, tulburări de ritm cardiac sau convulsii.

Pentru combaterea deshidratării şi scăderea frecvenţei eliminării conţinutului intetinal, se recomandă utilizarea sărurilor de rehidratare precum şi adsorbanţi pentru a elimina agenţii cauzatori ai episodului diareic (toxine, virusuri, bacterii, etc.) și reduce intoxicația.

Astfel cu apariția simptomelor diareei există D-ORS! O combinaţie 2 în 1 de diosmectită (adsorbant) şi săruri de rehidratare. Este pe gustul tuturor, adulţi şi copii.

Sfaturi de la D-ORS

D-ORS este întotdeauna gata şi bucuros să împărtășească sfaturi utile.
Se ştie că în timpul episoadelor diareice este foarte importantă hidratarea. Ce lichid este mai indicat ne spune D-ORS.
Apa simplă poate combate deshidratarea produsă de diaree?
Consumul de apă simplă în timpul episoadelor diareice este necesar, dar trebuie să vă amintiți că organismul nu pierde doar lichide. Pentru restabilirea echilibrului hidroelectrolitic, se recomandă administrarea de soluții care conțin electroliți în concentrațiile optime stabilite de specialişti.


SFATUL 1

A bea apă simplă nu este o soluție suficientă pentru combaterea deshidratării produse de diaree.

D-ORS este cea mai bună soluție datorită formulei sale echilibrate de săruri de rehidratare.
Pot bea sucuri în timpul episoadelor diareice?

Sucurile îmbuteliate sau proaspăt stoarse pot înrăutăți starea pacientului - acizii din fructe irită în plus mucoasa intestinală și îi perturbă suplimentar funcția de barieră, iar conservanții și coloranții pot prezenta riscuri de intoxicație. (link la studiu sau la un articol).


SFATUL 2

În timpul episoadelor diareice este indicat să se evite consumul de sucuri îmbuteliate, prospăt stoarse şi băuturi îndulcite.
Poate D-ORS preveni complicațiile diareei?

Principala complicație a diareei este deshidratarea. Administrarea D-ORS, care conține electroliți, ajută la compensarea pierderilor de microelemente și la restabilirea echilibrului hidroelectrolitic.SFATUL 3


Administrarea la timp a D-ORS va ajuta la prevenirea deshidratării.

În cazul vomelor intense, setea crescută, apariția confuziei, este necesar să se consulte un specialist sau spitalizarea.

Este pe gustul tuturor!

Ді-ОРС
Aveți întrebări?
Close
Aveți întrebări? Contactati-ne.
Noi vă informăm despre D-ORS
WhatsApp
Viber
Mail
Phone
Mulțumim că ne-ai contactat!
Website-ul d-ors.md utilizează cookie-uri pentru confortul utilizării. Daca rămâneți pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica de confidențialitate.
Sunt de acord, nu arata mai mult
Close